News

Kylie Jenner, pictorial hot pentru revista Playboy, împreună cu Travis Scott

ioana pana
September 14, 2019 13:44 PM

Kylie Jenner și Travis Scott sunt vedetele noului număr Playboy, intitulat „Pleasure Issue”. Pe lângă pictorialul hot din paginile revistei, cei doi au discutat despre cum este să fii părinte, despre chimia dintre ei și nu în ultimul rând, despre viața lor sexuală, într-un scurt interviu.

Pe aceeasi temaKylie Jenner și Travis Scott, pe coperta GQ! Prima copertă împreună

Kylie Jenner, pictorial hot pentru revista Playboy, împreună cu Travis Scott

„Nu am crezut că voi poza pentru Playboy vreodată”, explică Kylie, „însă știind că Travis este cel care conduce direcția artistică a pictorialului, am fost de acord.”, continuă ea.

Directorul creativ al revistei Playboy, Erica Loewy, este chiar cea care a propus ca rapperul american să fie cel care conturează un univers artistic unic pentru Kylie. Loewy a declarat că „moodboard-ul lui Travis a transmis seznația sentimentului plăcerii, libertății și senzualității, toate acestea cu o urmă de inocență. Fiind o odă a iubirii, frumusețea lui Kylie a fost capturată prin intermediul ochilor iubitului ei.”

În fotografia de pe coperta revistei, Kylie poartă doar o pălărie de cowboy, relevându-și trupul gol în timp ce îl îmbrățișează tandru pe Travis. Restul pozelor, NSFW, sunt de asemenea, provocatoare și foarte hot.

Kylie Jenner si Travis Scott pe coperta revistei Playboy

Fiind unul dintre cele mai în vogă cupluri ale momentului, mai ales după nașterea fiicei lor, Stormi, întregul mapamond dorea să afle detalii picante despre lor viața de cuplu. Răspunsurile discrete, presărate cu câte o glumă pe ici, pe colo, surprind demersurile lui Kylie de a demonta ideea că femeile nu mai pot fi sexy după ce nasc.

„Poți să fii și mamă și să continui să fii și sexy, iar doar pentru că vrei să te pui în valoare nu înseamnă că nu ai principii morale sau că ești o mamă denaturată. Poți fi sexy, și în același timp să fii și o mamă impecabilă.”, a declarat make-up mogulul.

Referitor la relația lor, Kylie a declarat că secretul este că împărtășesc aceleași idealuri și pasiuni. „Dincolo de faptul că avem o chimie incontestabilă, ne distrăm mult împreună. Travis este cel mai bun prieten al meu.”, încheie Kylie.