News

Kylie Jenner și Drake formează cel mai nou cuplu de vedete?

iulia.statie
November 9, 2019 13:03 PM

Kylie Jenner și Drake sunt prieteni de câțiva ani buni, iar acum petrec din ce mai mult timp împreună.

Pe aceeasi temaCe părere are Travis Scott despre zvonurile privind idila dintre Kylie Jenner și Drake

Aceștia s-ar putea să formeze cel mai nou cuplu de vedete!

„Ei au petrecut timp împreună recent. Sunt prieteni de multă vreme iar Drake este foarte apropiat de familia ei.”, le-a spus o sursă celor de la People.

Ba chiar, aceeași sursă a adăugat că ei nu petrec timp ca și prieteni, ci ca și ceva mult mai romantic, acum că ea s-a despărțit de Travis Scott.

Deși altă sursă a dezvăluit că nimic nu este între ei, aceste zvonuri vin imediat după ce Kylie și Drake au fost surprinși împreună în mai multe ocazii.

Kylie Jenner și Drake formează cel mai nou cuplu de vedete?

Mai întâi, Jenner a participat la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a lui Drake, din Los Angeles, unde aceasta „niciodată nu a fost prea departe” de rapper.

„Părea că ei au o conexiune”, le-a spus o sursă atunci celor de la Us Weekly.

Apoi, ea a participat și la petrecerea lui de Halloween unde a stat până dimineața alături de prietenii ei.

Totuși, Kylie a spus că prioritatea ei după despărțirea de Travis este fetița ei, Stormi. Cei doi au petrecut timp împreună pentru binele fiicei lor.

„Prioritatea numărul unu a lor este a de a avea o relație sănătoasă pentru creșterea copilului.”, le-a zis o sursă în exclusivitate celor de la HollywoodLife.

„Ei au petrecut mult timp împreună în ultima vreme pentru că vor să aibă amintiri ca și familie. Kylie nu ar vrea niciodată să o țină pe Stormi departe de tatăl ei iar pentru aceasta este important ca ambii părinți să se implice în viața ei.”, a continuat aceeași sursă.

Kylie și Travis au fost împreună de mai bine de doi ani înainte să se despartă la sfârșitul lui septembrie. Relația lor a început în aprilie 2017, imediat după despărțirea lui Kylie de Tyga.

Vedeta a rămas însărcinată la câteva săptămâni după, iar Stormi s-a născut pe 2 februarie 2018. Aceasta este prima oară de când este singură încă de la naștere.

Sursă: HollywoodLife