News

La mulți ani, Sophia Loren! Top 10 citate inspiraționale ale actriței

ioana pana
September 20, 2019 16:38 PM

Ziua de 20 septembrie 2019 marchează cea de-a 85-a aniversare a Sophiei Loren. După numele ei original, Sofia Villani Scicolone, aceasta și-a început cariera cinematografică la frageda vârstă de 17 ani. Loren a devenit rapid un etalon al frumuseții feminine, fermecând publicul cu ochii săi mari și buzele pline. Rolurile pe care le-a jucat i-au pus în valoare feminitatea și grația, rămânând în istorie drept una dintre cele mai importante fețe ale cinematografiei italiene.

Pe aceeasi temaBrigitte Bardot, steaua cinematografiei franceze și cariera sa încheiată brusc

Dincolo de frumusețea orbitoare, bogăția sufletească a Sophiei s-a remarcat odată cu multele sfaturi și cuvinte înțelepte oferite de-a lungul timpului. Așadar, să descoperim cele mai inspiraționale 10 citate ale actriței.

La mulți ani, Sophia Loren! Top 10 citate inspiraționale ale actriței

„Nimic nu face o femeie mai frumoasă decât gândul că este frumoasă.” 

„Tot ce voi vedeți și vă place la mine, eu datorez spaghetelor.”

„Frumusețea este ce ai la interior, și ți se vede în ochi. Nu este ceva fizic.”

„Sex-appeal-ul este 50% ce ai și 50% ce cred cei din jurul tău că ai.”

„Când devii mamă, nu ești niciodată singură cu gândurile tale. O mamă trebuie să gândească întotdeauna de două ori, o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei.”

„Ochii tăi pot fi frumoși doar dacă ai plâns.”

„Există o fântână a tinereții: este mintea ta, talentele tale, creativitatea ta, și bucuria pe care o aduci în viețile celor din jurul tău. Dacă înveți să accesezi această resursă, vei fi tânără pentru totdeauna.”

„Orice femeie este frumoasă dacă se simte bine în pielea ei. Nu ține de haine sau machiaje. Este vorba de strălucirea care vine din interior.”

„Greșelile sunt prețul unei vieți interesante.”

„Când merg singură pe stradă, mă gândesc mereu că ceva extraordinar mă așteaptă imediat după colț. Asta este și filosofia mea de viață.”

Urmărește galeria foto pentru cele mai iconice fotografii cu actrița Sophia Loren.