News

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a logodit în secret

iulia.statie
January 8, 2020 18:58 PM

Lady Kitty Spencer, în vârstă de 29 de ani, s-a logodit cu Michael Lewis, partenerul ei în vârstă de 60 de ani, după cum a anunțat presa britanică.

Pe aceeasi temaPrezentarea Dolce & Gabbana, definită de opulență și extravaganță

Se pare că aceasta a fost cerută chiar înainte de Crăciun de către iubitul său, însă nu a fost făcut niciun anunț oficial până acum. Zvonul logodnei sale a pornit când aceasta se afla alături de familie în Cape Town și a fost surprinsă purtând un inel cu diamante.

Lady Kitty Spencer a crescut în Cape Town, iar iubitul său este tot din zona Africii de Sud. Lewis este președintele brand-ului Foschini și are o avere de peste 150 de milioane de dolari.

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a logodit în secret

Deși are 29 de ani și o carieră în modelling, Kitty preferă bărbații mult mai mari ca ea. Michael Lewis este cu 5 ani mai mare ca tatăl ei, fratele regretatei Lady Di, contele Spencer.

Lewis este divorțat și are trei copii, însă în ciuda averii sale uriașe, el este un om foarte discret și modest. Lady Kitty a împărtășit veștile despre logodnă doar cu familia, iar apropiații au fost extrem de încântați, îndrăgindu-l pe logodnicul ei.

„Aceasta a petrecut sărbătorile în Cape Town și a dat vestea familiei sale. Michael este iubit de toți. În ciuda averii sale, el este foarte discret și modest.”, le-a dezvăluit o sursă celor de la Daily Mail.

Acesta nu este singurul iubit mai în vârstă pe care Kitty l-a avut. Ea a mai fost împreună cu magnatul Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani.