News

Lavinia Pîrva lansează o nouă piesă

Verdict.ro
November 16, 2018 15:03 PM

Recent, Lavinia Pîrva nu și-a mai făcut simțită prezența în industria muzicală din România. Artista a continuat, însă, să fie extrem de activă pe scenele de concert. Curând, Lavinia va reveni în forță cu o nouă piesă latino.

Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe contul personal de Instagram.

#newsingle #mamajuana #latino #music #incurand

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu de aproape șapte ani. Cu ceva timp în urmă, artista a dezvăluit un amănunt despre care nu mai vorbise până atunci.

Lavinia Pîrva, mărturisiri despre nunta cu ei cu Ștefan Bănică Junior

Cununia religioasă a celor doi a avut loc în România, nu în Bulgaria, așa cum s-a spus.

Artista a mărturisit că evenimentul nu a fost unul secret.

„Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A fost foarte bine la nuntă. Am avut aproape pietenii apropiaţi. Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti.”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Pro TV, relata atunci Libertatea.

Nu mă simt diferit absolut deloc. Sunt la fel de fericită, de ok, nu am simţi o mare diferenţă, sigur că m-am bucurat că am trăit un moment superb. Nu a fost nuntă secretă, au fost alături de noi oamenii pe care i-am iubit.

Considerăm că lucrurile de genul ăsta trebuie să rămână pentru noi şi pentru cei care chiar se bucură cu adevărat atunci când faci un lucru frumos”, a mai spus aceasta.

De curând, artista nu a mai postat nicio fotografie cu soțul ei. Să existe vreo problemă? Poate da, poate nu, poate Lavinia pur și simplu se concentrează mai mult pe carieră în această perioadă.

Cert este că artista întotdeauna a încercat să își mențină cât mai privată viața personală!