News

Lora, suspectă de cancer! Cântăreața a vorbit despre clipele grele prin care a trecut 

Verdict.ro
March 24, 2019 14:15 PM

Lora este acum o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră înfloritoare și un om care o iubește alături. Cu ceva timp în urmă, însă, artista a întâmpinat un moment de cumpănă. Cântăreața a vorbit despre clipele grele prin care a trecut .

Lora, suspectă de cancer! Cântăreața a vorbit despre clipele grele prin care a trecut 

În anul 2013, artista a fost suspectă de cancer. A mers la o clinică din Turcia pentru investigații. Despre acea perioadă dificilă din viața ei, Lora a făcut declarații pentru Click!.

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere.

Citește și: Diagnostic crunt: leucemie! Drama prin care a trecut Anca Serea

A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt.

Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii.   

Citește și: Andreea Bălan trece prin momente cumplite: „Mi-e dor de fetițele mele frumoase ..”

Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei”, a spus atunci Lora.