News

Mădălina Ghenea, rol principal în ”SMITTEN!”! Filmul are premiera vineri

alexandra dutu
April 25, 2018 15:38 PM

Mădălina Ghenea e mai fericită ca niciodată! După împăcarea cu Matei Stratan, fotomodelul a mai marcat un succes, de data aceasta în cariera profesională.

Pe aceeasi temaO recunoști? El e fotomodelul român care i-a ”cucerit” pe italieni cu salopeta lui!

Mădălina Ghenea a postat pe pagina personală de Instagram mai multe imagini prin intermediul cărora anunță lansarea filmului ”SMITTEN!”, al cărei protagonistă este.

”Lucrurile bune se întâmplă celor care știu să aștepte. Ce e mai bun e pe cale să se întâmple. Păstrați-vă calmul căci am știri minunate. Premiera globală a filmului SMITTEN. Iubirea nu a arătat niciodată atât de bine”, sunt mesajele care însoțesc imaginile prin care Mădălina Ghenea anunță premiera celui mai nou film în care are rolul principal.

SMITTEN este despre un designer din New York a cărui călătorie la Milano capătă o întorsură neașteptată. Protagonistul este răpit și ascuns în satul Alpine. Designerul și cei trei răpitori ajung să-și petreacă noaptea într-o casă mică, rustică, unde sunt puși sub o vrajă de iubire de o țigancă. Dimineața, când se trezesc, vor fi loviți de iubirea de primul suflet viu pe care le va ieși în cale.