News

Maria Constantin și Dacian Varga, în vacanță în Thailanda! Primele imagini cu cei doi

Verdict.ro
February 11, 2019 16:05 PM

Maria Constantin (31 de ani) a trecut prin două divorţuri și, deşi o vreme nu a mai vrut o altă relaţie, toamna trecută interpreta și-a oficializat relația cu Dacian Varga. Recent, celebrul cuplu s-a mutat împreună, semn că lucrurile merg bine.

Maria Constantin și Dacian Varga, în vacanță în Thailanda! Primele imagini cu cei doi

Maria Constantin și Dacian Varga sunt în vacanță. În acestă dimineață, cuplul s-a fotografia pe o plajă caldă din Thailanda, nu împreună însă, fiecare publicând câte o imagine în care apar singuri.

Citește și: Reacția lui Marcel Toader după aflarea despre noua relație a Mariei Constantin

A treia oară poate fi cu noroc şi pentru Maria Constantin. Relaţia celor doi a venit într-un moment în care nimeni nu se aştepta. Fanii celor doi sunt, însă, încântaţi. Această nouă poveste de dragoste vine după două căsnicii încheiate cu scandal.Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărţit anul trecut, pe 24 ianuarie. Acum, solista şi-a refăcut viaţa, alături de fotbalistul Dacian Varga (34 de ani).

Solista de muzică populară Maria Constantin s-a căsătorit prima oară la vârsta de 23 de ani cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ. Cuplul are un băieţel. A divorţat de el în 2013, urmând ca în 2015 ea și Marcel Toader să se căsătorească.

Citește și: Alina Chivulescu refuză să îmbrace rochia de mireasă! Care este motivul