News

Maria Constantin și Dacian Varga s-au mutat împreună

Verdict.ro
January 9, 2019 10:18 AM

Maria Constantin (31 de ani) a trecut prin două divorţuri și, deşi o vreme nu a mai vrut o altă relaţie, toamna trecută interpreta și-a oficializat relația cu Dacian Varga. Recent, celebrul cuplu s-a mutat împreună, semn că lucrurile merg bine.

Maria Constantin și Dacian Varga s-au mutat împreună

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărţit anul trecut, pe 24 ianuarie. Solista şi-a refăcut deja viaţa, alături de fotbalistul Dacian Varga (34 de ani), iar, în urmă cu două zile, aceștia au fost suprinși împreună de fotoreporterii Click!.

Sportivul care a avut un ultim contract în fotbal cu echipa Petrolul Ploieşti, în 2016, tocmai ieşea dintr-un local unde a vizionat un meci şi s-a urcat la volanul maşinii iubitei lui, Maria. Acesta s-a dus direct acasă, iar în parcare îl aştepta cântăreaţa, care l-a ajutat să scoată din portbagaj mai multe bagaje. Cei doi locuiesc împreună în zona Dorobanţi.

Ce spune Marcel Toader despre relația celor doi

Solista de muzică populară Maria Constantin s-a căsătorit prima oară la vârsta de 23 de ani cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ. Cuplul are un băieţel. A divorţat de el în 2013, urmând ca în 2015 ea și Marcel Toader să se căsătorească.

Marcel Toader nu a dorit să facă prea multe comentarii pe seama relaţiei fostei soţii cu Dacian Varga: ”Nu mă bag, probabil că ei gândesc la fel, de aceea merge relaţia lor”, a declarat acesta pentru Click!.