News

Max Minghella și Elle Fanning sunt împreună

adelina.duinea
June 19, 2019 10:41 AM

Recent, actorul Max Minghella și actrița Elle Fanning au confirmat public zvonurile privind relația lor. Cum, vă întrebați? Chiar pe covorul roșu al Galei Met 2019. Despre cuplul, am putea spune atipic, se vorbește încă din vara anului 2018.

Pe aceeasi temaChloe Sevigny și Elle Fanning, cele mai bune apariții de la Cannes 2019

Max Minghella și Elle Fanning sunt împreună

Starul în vârstă de 32 de ani și actrița în vârstă de 20 au fost pentru prima dată fotografiați împreună în iulie 2018, în Florența, Italia. Actorii, între care este o diferență de 12 ani, par a se fi cunoscut lucrând la o nouă peliculă, Teen Spirit.

Producția scrisă și regizată de Minghella o are pe Elle în rolul principal drept Violeta, o adolescentă care vrea să părăsească micul oraș în care locuiește pentru a deveni un star pop. Totodată, tânăra încearcă să scape de familia sa disfuncțională.

Întrebată despre speculațiile privin relația lor în aprilie 2019, Elle a mărturisit pentru Entertainment Tonight: „Ne place foarte mult să lucrăm împreună. Iar asta este ceva special. Îmi este un foarte bun prieten. Aș lucra la orice film cu el.”

Citește și: Cara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat relația pe Instagram

Minghella, între timp, a fost mult mai deschis cu privire la relația lor. „Sunt extrem de norocos să am pe cineva atât de briliant într-un astfel de proiect la care am visat îndelung.”

De atunci, cuplul pare să fie mult mai relaxat. În cadrul Galei Met, cei doi au pozat tandru unul alături de celălalt. Recent, actorul a fost legat de actrița Eve Hewson, fiica solistului trupei irlandeze U2, Bono.

Înainte de asta, însă, Max a fost timp de patru ani iubitul actriței Kate Mara. În acest timp, Elle a format un cuplu cu artistul Dylan Beck.

Sursă: ELLE.com