News

Meghan Markle, mesaj pentru fanii casei regale britanice

iulia.statie
November 1, 2019 15:16 PM

Chiar dacă este căsătorită cu Prințul Harry, devenind un membru al Familiei Regale Britanice, aceasta se descurcă foarte greu cu toată presiunea ce este asupra ei. Desigur, presa o urmărește peste tot, dar așa este tradiția.

Pe aceeasi temaCe gest frumos a făcut Prințul Harry față de Meghan Markle

Acum, conform mai multor reporteri, Ducesa spune că oamenii nici nu trebuie să se refere la ea cu titlul pe care l-a dobândit, Ducesa de Sussex.

Meghan Markle a spus că nu își dorește ca oamenii să o iubească

Mai mult, un reporter de la The Telegraph a povestit despre o conversație în care Meghan i-a spus că nu dorește ca oamenii să o iubească.

Meghan vrea doar să fie auzită, mai ales când discută despre problemele ce au o importanță aparte pentru ea, de exemplu sănătatea mintală.

Acest lucru a fost și mai clar atunci când Ducesa a ținut un discurs la o organizație non-profit.

„Avem acest obicei de a dori ca lucrurile să fie făcute imediat. Dar nu suntem mașinării ce au nevoie să fie reparate. Suntem creaturi rănite ce au nevoie să fie vindecate, iar acest lucru durează.”, a spus Markle.

Gândindu-ne ce impact a avut aceasta asupra Prințului Harry, discursul său și cauzele pentru care luptă nu vin ca o surpriză.

De când aceștia au început relația, Harry a început să discute despre sănătatea lui mintală și ce impact a avut moartea mamei sale, Prințesa Diana, asupra sa.

Ba chiar, ei au pornit procedurile legale pentru a da în judecată presa.

Poate nu toată lumea se confruntă cu efectele știrilor negative în fiecare zi, dar când vine vorba despre a fi oameni, Meghan spune că „speranțele, nesiguranța și fricile sunt pentru toți aproape aceleași.”

Sursă: E! News