News

Meghan Markle are propria stemă și iată simbolistica din spatele ei

Verdict.ro
May 26, 2018 16:20 PM

Meghan Markle este fericita deținătoare ale unei embleme oficiale: o stemă proprie. Palatul Kensington a dezvăluit chiar vineri, 25 mai, cum arată designul acesteia, după ce Regina a și-a dat acordul. Exact așa cum a fost și cu aranjamentele de nuntă, proaspăta soție a Prințului Harry, Ducesa de Sussex a fost extrem de implicată în crearea stemei sale, împreună cu College of Arms.

Meghan și-a incorporat elemente ale statului său natal, California, și a pus extrem de mare accent pe puterea comunicării.

The Coat of Arms, care este responsabil de crearea stemelor, aduce mereu câte un tribut familiei soțiilor din familia regală, însă în cazul lui Markle, acest detaliu a fost omis. În schimb, ni se explică: „fundalul albastru al stemei reprezintă Oceanul Pacific de pe coasta californiană, în timp ce cele două raze aurii care traversează designul simbolizează exact razele soarelui din statul natal al Ducesei. Cele trei pene reprezintă comunicarea și puterea cuvintelor.”

Florile sunt și ele ilustrate pe stemă, cu maci aurii, floarea emblematică din statul California, și măghiran, o floare care crește la Palatul Kensington. Ambele flori au fost brodate și pe voalul lui Meghan, care conținea 53 de exemplare, fiecare simbolizând câte un stat din Commonwealth.

Declarația oficială spune așa: „Este cutumiar pentru Suporterii Scutului să le fie atribuiți câte un membru al Familiei Regale și pentru soțiile membrilor Familiei Regale să aibă câte un Suporter al soțului și unul propriu.” Suporterul lui Meghan este o pasăre cântătoare cu ciocul deschis care reprezintă comunicarea. Aceasta stă în partea opusă a leului, care îl simbolizează pe Harry.

Conform tradiției regale, Prințul Harry și Meghan Markle vor primi o altă stemă care îi va reprezenta pe ei ca cuplu. Însă, va trebui să aștepte câțiva ani. Prințul William și soția sa, Kate Middleton, și-au primit stema în 2013, la doi ani după ce s-au căsătorit. Deci, răbdare!

Foto: Instagram