News

Meghan Markle călătorește alături de fiul ei în Los Angeles! Care sunt planurile cuplului regal?

Verdict.ro
May 25, 2019 10:43 AM

Deși însărcinată, Meghan Markle nu a stat departe de multe dintre activitățile oficiale ale anului trecut. Acum, nici nașterea primului ei fiu nu o va face să renunțe la numeroasele călătorii plănuite. Mai mult decât atât, imediat ce vor fi pregătiți, Meghan plănuiește să călătorească alături de fiul ei în Los Angeles.

Pe aceeasi temaAșa arată spitalul unde a născut Meghan Markle. Cât a costat nașterea bebelușului regal

Meghan Markle călătorește alături de fiul ei în Los Angeles! Care sunt planurile cuplului regal?

„Pentru Meghan este la fel de important ca Archie să învețe și să înțeleagă istoria familiei sale, precum este învățarea și înțelegerea datoriilor sale regale. Tocmai de aceea, fosta actriță abia așteaptă să-și ducă fiul în Los Angeles. Asta odată ce se va simți pregătită pentru călătoria cu avionul”, a declarat o sursă pentru Us Weekly, potrivit W Magazine.

Și de această dată este greu să rezistăm tentației de a menționa că Ducesa încalcă iată încă o dată tradiția regală. Nu ne miră, Meghan adoptând o cu totul abordare de la tortul de la nuntă până la alegerea medicului obstetrician. Cuplul a ales să renunțe la titlul fiului lor de „Conte de Dumbarton”, acesta fiind în prezent doar Maestrul Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Citește și: De ce lui Meghan Markle și Kate Middleton le este interzis să poarte diamante

Porivit aceleiași surse menționate anterior, Ducii de Sussex vor să prioritizeze în mod egal trecutul american și britanic al micuțului. La finalul zilei, nou-născutului nu-i vor face rău câteva zile de soare și plajă!

Mai mult decât atât, și Meghan merită o mică și binemeritată vacanță. Spre deosebire de soțul ei, Ducesa nu a mai călătorit nici până la biserică în trimestrul final al sarcinii. Recent, Prințul Harry a călătorit nu numai în Amsterdam, ci și la Roma.