News

Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal: "Nici măcar nu știu cum să îi întâmpin"

iulia.statie
September 25, 2019 11:16 AM

Turul regal al ducesei Meghan Markle, prințului Harry și micuțului Archie se dovedește a fi plin de activități. Însă, se pare că Meghan și Harry nu doresc să respecte protocolul, iar asta stârnește confuzia printre oamenii ce îi întâlnesc.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a atras toate privirile în Africa de Sud. Și-a revenit spectaculos după naștere

Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal: „Nici măcar nu știu cum să îi întâmpin”

Cuplul și-a exprimat dorința de a avea parte de cât mai puțină formalitate, ei nu doresc ca oamenii să îi creadă încrezuți și de asemenea sunt fericiți să fie strigați după numele lor, fără ca lumea să folosească titlurile regale.

„Ei așa vor să fie lucrurile. Nu există protocol care spune că trebuie să te înclini în fața lor atunci când îi întâlnești, acest lucru depinde de fiecare.”, dezvăluie o sursă.

Însă câteva oficialități au devenit confuze odată cu dorințele celor doi. „Nu știu cum să mă adresez atunci când îi întâlnesc. Nu ni s-a zis de vreo etichetă. Cred că se întâmplă acest lucru pentru că ducii de Sussex vor să păstreze totul informal. Nici măcar nu știu cum să îi întâmpin.”, spune o altă sursă.

În special încălcarea protocolului s-a simțit în a doua zi, turul debutând pe plaja Monwabisi din Cape Town. Ducesa a ales o ținută comodă, lejeră ce se potrivea cadrului relaxat al întâlnirii cu membri ai organizației Waves for Change, organizație ce promovează un stil de viață sănătos ajutându-i pe cei din comunitățile afectate de violență să practice surful.

Ținuta adoptată de Markle a fost formată din pantaloni și geacă de denim, piese vestimentare ce nu sunt alese niciodată de cei ce fac parte din familia regală. Meghan a completat ținuta cu o cămașa albă simplă și o pereche de pantofi cu talpă plată.

Cuplul a participat deja la o activitate numită Power Hand ce ajută la îmbunătățirea imaginii de sine și păstrarea unei stări de calm. În timpul acestei activități, cei doi au fost întrebați care este puterea lor personală, iar ducesa a spus „puterea de a fi părinți”, declarând că Harry este cel mai bun tată. Prințul i-a întors complimentul, acest moment devenind unul plin de afecțiune.

Sursă: Cosmopolitan