News

Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil? Motivul pentru care doreşte să îşi mărească familia

andreea voicu
November 3, 2019 15:11 PM

Soţie Prinţului Harry, Meghan Markle, a născut pentru prima dată în luna mai a acestui an, dar deja au apărut zvonuri conform cărora Ducesa de Sussex este din nou însărcinată.

Pe aceeasi temaMeghan Markle, mesaj pentru fanii casei regale britanice

Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil?

Presa din Marea Britanie a anunţat că Prinţul Harry şi Meghan Markle vor deveni iar părinţi. Motivul pentru care cei doi se grăbesc să mai aibă un copil ar fi vârsta fostei actriţe americane. Meghan Markle l-a adus pe lume pe micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor, la vârsta de 38 de ani.

Prinţul Harry şi soţia lui îşi doresc o familie mare, iar Meghan Markle a fost sfătuită să rămână gravidă înainte de vârsta de 40 de ani.

„Cred că Meghan va avea încă un bebe în curând”, a mărturisit o sursă apropiată de cuplul regal, potrivit publicației Life & Style.

Ducii de Sussex sunt extrem de grijulii pentru siguranţa fiului lor, Archie. În ultimele luni, Meghan Markle a schimbat trei bone pentru bebeluşul ei.

„Adesea, copiii au nevoi diferite pe măsură ce ating un nou stagiu din viața lor. Prima dădacă a lucrat doar pe timp de noapte. Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să nu facă decizia corectă. Este un subiect foarte personal. De această persoană depind nevoile bebelușului, dar și ale părinților”, a declarat o sursă din preajma ducilor de Sussex.