News

Meghan Markle şi-a scos bebeluşul în public! Imagini adorabile cu micuţul Archie

andreea voicu
July 12, 2019 11:57 AM

Meghan Markle şi-a scos bebeluşul în public! Ducesa de Sussex şi micuţul Archie Harrison, în vârstă de două luni, au fost prezenţi, zilele trecute, la meciul de polo al Prinţul Harry, pentru a-l încuraja de pe margine.

Pe aceeasi temaCum s-a îmbrăcat Meghan Markle la botezul lui Archie. Nu a ținut cont de tradiții

Meghan Markle şi-a scos bebeluşul în public!

La doar o săptămână de când a avut loc creştinarea bebeluşului regal, Meghan Markle l-a scos, în sfârşit, pe Archie în lume.

Soţia Prinţului Harry nu s-a putut stăpâni şi şi-a sărutat şi îmbrăţişat de mama focului copilul, care a purtat într-un costumaş alb, simplu.

Ducesa de Sussex şi-a surprins fanii cu aceste imagini adorabile. Ea şi-a dus pentru prima oară fiul la primul lui meci de polo şi a fost criticată că nu știe să-și țină copilul în brațe.

‘Meghan arată de parcă mai are puțin și îl scapă’, ‘Felul în care îl ține pe micul Archie e înfricoșător’, ‘Se vede că nici măcar nu are grijă de copilul ei. Ce mamă își ține bebelușul așa?’, au fost mesajele din partea internauţilor.

Pentru această ocazie, Meghan Markle a purtat o rochie casual kaki, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari oversized. La prima ieşire în public cu bebeluşul ei, Meghan a fost însoţită de cumnata sa, Kate Middleton, şi de copiii acesteia, Prinţii George şi Louis, şi Prinţesa Charlotte.

Sursa: Daily Mail