News

Meghan Markle și Beyonce s-au aflat printre invitați la Premiera Lion King la Londra

irina.letitia
July 15, 2019 11:39 AM

Dacă săptămâna trecută vorbeam despre ținuta spectaculoasă purtată de Beyonce la premiera Lion King din New York, iată că de data aceasta vorbim despre premiera ce a avut loc la Londra, care i-a avut ca invitați pe proaspeții părinți, Meghan Markle și Prințul Harry, Sir Elton John și mulți, mulți alții.

Premiera Lion King la Londra – Meghan Markle și Beyonce s-au aflat printre invitați

Evenimentul fastuos a fost prilej de întâlnire pentru celebritățiile din ”A list” din Marea Britanie și nu numai. La premiera Lion King din Londra au participat invitați de vază, iar cei care au atras cel mai mult atenția au fost, cu certitudine, cuplul regal Meghan Markle și Prințul Harry.

Premiera londoneză a filmului Lion King
Premiera londoneză a filmului Lion King

 

Deși se află oficial în concediu de maternitate, ducesa de Sussex a fost extrem de activă în ultimele zile, onorându-și obligațiile regale. Ieri seară, Meghan Markle a pășit pe covorul roșu alături de soțul ei și a marcat o nouă apariție impecabilă. Ducesa a ales o ținută neagră, extrem de rafinată: o rochie midi, elegantă, de la Jason Wu, pe care a asortat-o cu niște pantofi cu toc, aparținând brandului ei favorit, Aquazurra.

Meghan a primit cadou un buchet de flori, o carte, dar și o jucărie întruchipându-l pe Simba, destinată bebelușului Archie.

Cuplul regal britanic s-a întâlnit cu un alt cuplu regal, de această dată simbolic, Beyonce și Jay-Z. Mai mult, Meghan a felicitat-o pe Beyonce pentru rolul din film, iar Beyonce, la rândul său, i-a oferit ducesei câte un sfat pentru noua etapă din viața ei,  în calitate de proaspăt părinte.

Concurența a fost asiduă, deoarece Beyonce a strălucit la rândul ei! Queen B a optat pentru o rochie lungă și  extrem de decoltată, într-o nuanță de auriu, creată de Cong Tri.  Cântăreața care asigură vocea Nalei, în celebra peliculă Lion King, și-a făcut de această dată apariția pe covorul roșu alături de soțul ei, spre deosebire de premiera americană, unde Beyonce a fost însoțită de fiica sa, Ivy Blue.

Imagini de la premiera, precum și ținutele invitaților, pot fi admirate în galeria foto!