News

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit o poză inedită cu micuțul Archie

iulia.statie
November 15, 2019 15:11 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit o poză inedită cu fiul lor în vârstă de 6 luni, micuțul Archie, în onoarea Prințului Charles, ce a împlinit 71 de ani. (Aparent, este scorpion, deci dacă tu crezi în zodiac, acum are sens totul)

Pe aceeasi temaCorespondența dintre Prințul Philip și Diana a fost făcută publică: „Nu îmi pot imagina pe cineva sănătos la cap care.."

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit o poză inedită cu micuțul Archie

Poza a fost făcută la botezul micuțului, în timp ce este ținut în brațe de tatăl său, iar lângă, bunicului lui se uită mândru.

„La mulți ani Alteței Regale Prinț de Wales”, au scris Meghan și Harry.

„Sir, tată, bunic!”, au adăugat aceștia.

Alți membrii ai Familiei Regale au ținut să îi ureze viitorului Rege ‚La mulți ani’. Kate Middleton și Prințul William au postat mai multe fotografii pe Instagram, toate făcute de fotograful Chris Jackson.

În prima, Kate îl ține pe bebelușul Louis în brațe în timp ce bunicul se joacă cu el, în a doua William este alături de tatăl său, ambii vin foarte veseli, iar în a treia Charles este alături de fii săi, îmbrăcați în uniformă militară.

 

View this post on Instagram

 

? Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! ? @chrisjacksongetty / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Contul oficial al Familiei Regale a ales două poze, una recentă și una de când Prințul era bebeluș, ce îl înfățișează alături de părinții săi.

 

View this post on Instagram

 

Wishing The Prince of Wales a very happy birthday! ?? #HappyBirthdayHRH @clarencehouse

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Fratele mai mic al lui Charles, Prințul Andrew (încă implicat în scandalul Jeffrey Epstein) a dezvăluit o poză cu ei de când erau mici, Charles ținându-l pe Andrew în brațe.

Prințul își petrece ziua relaxându-se, în timpul Turului Regal din Noua Zeelandă. Acesta este alături de Camilla Parker Bowles la un centru spa din Bangalore, după 2 zile pline de apariții în New Delhi și Mumbai. Sună ca o zi de naștere petrecută frumos.

Sursă: W Magazine