News

Meghan Markle și Prințul Harry își renovează din nou locuința

adelina.duinea
June 1, 2019 11:53 AM

La începutul anului 2019, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în cabana Frogmore, o proprietate a Familiei Regale, locuită cândva de Regina Maria.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

De când suverana a părăsit locuința, imobilul s-a deteriorat. Înainte ca cei doi să se mute, proprietatea a fost, așadar, renovată.

Meghan Markle și Prințul Harry își revonează din nou locuința

Potrivit presei internaționale, interiorul a fost văruit cu vopsele vegane pe bază de ulei de eucalipt. Alegerea a fost luată cu puțin timp înaintea venirii pe lume a fiului lor, Archie.

Casa include și un „centru – verde – de energie”, o sală de yoga, mai multe rafturi pentru cărți și o bucătărie și sală de mese făcută pe comandă.

Citește și: Meghan Markle călătorește alături de fiul ei în Los Angeles! Care sunt planurile cuplului regal?

Renovările au fost estimate undeva în jurul a 3 milioane de dolari. Acum, Meghan și Harry se concentrează pe exteriorul locuinței.

Potrivit expertului regal Ingrid Seward, cabana este „destul de dărăpănată”. Ducii de Sussex au luptat încrezători împotriva ravagiilor suferite în timp.

Ce se va renova?

Următoarele renovări se vor concentra asupra ușilor, ferestrelor, zidurilor, precum și asupra grădinilor.

Citește și: De ce lui Meghan Markle și Kate Middleton le este interzis să poarte diamante

„Energia spațiului este mult mai pozitivă” decât cea a Palatului Kensington, a declarat o sursă pentru People. „Este un start de la zero.” Este, de asemenea, foarte aproape de locuința Reginei Elisabeta a II-a de la Castelul Windsor.

„În cele din urmă, cuplul s-a mutat în grădina din spatele casei Reginei”, a declarat o sursă pentru The Sun. 

Sursă: W Magazine