News

Meghan Markle și Prințul Harry, izolați de familie!

iulia.statie
November 24, 2019 12:18 PM

Deși majoritatea oamenilor visează la a fi membru al unei Case Regale, se pare că Prințul Harry și Ducesa Meghan Markle nu duc o viață ca în povești. Multe îndatoriri vin cu aceste titluri și se pare că ei au clacat, având nevoie de o pauză, departe de presiune și tabloidele ce le urmăresc fiecare mișcare.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Ei au oferit un interviu în care au vorbit deschis despre problemele ce vin împreună cu titlurile și despre presiunea la care au fost expuși încă de la nunta regală.

Ba chiar, Harry a declarat că se teme ca Meghan să nu aibă aceeași soartă ca mama sa, Prințesa Diana.

Meghan Markle și Prințul Harry, izolați de familie!

Totuși, ceilalți membrii ai Familiei Regale nu au fost așa veseli. Cei doi au atras dezabprobarea celorlalți, declarațiile nefiind pe placul familiei.

O sursă a susținut că în prezent cei doi sunt un fel de „intruși” în propria familie, căci nimeni nu dorește să îi vadă sau să le vorbească.

Meghan Markle și Harry au dorit să ia o pauză de la îndatoririle regale și își vor petrece ceva timp alături de mama Ducesei, Doria. Ei doi nu vor fi alături de familie de Crăciun, deci acest lucru confirmă că ei nu se află în cele mai bune relații cu Familia Regală.

Ducii de Sussex nu se mai înțeleg cu membrii familiei regale bitanice

Luna trecută, interviul a fost publicat și mulți au putut să vadă prin ce trec cei doi. Ei au discutat despre atenția excesivă pe care o primesc din partea tabloidelor, iar Meghan a dezvăluit că multă lume nici nu o întreabă cum se simte.

Altă dezvăluire șocantă a fost făcută din partea Prințului, el spunând că relația dintre el și fratele său nu mai este așa cum era pe vremuri. Dar în ciuda acestor probleme, membrii familiei nu au sărit în ajutor, ci din contră!

„Nu vorbesc cu ei, nu îi întreabă cum se simt, nu îi verifică. Nimic nu s-a schimbat”, a spus sursa.

Totuși, un corespondent regal a dezvăluit că Ducesa Kate Middleton ar fi încercat să discute cu Meghan pentru a o ajuta, însă grupul numit odinioară „Cei patru fabuloși” nu mai este ca pe vremuri. Unii chiar sugerează că poziția lui William drept viitor rege să fi răcit relația.

Ducii de Sussex nu vor participa la Crăciunul organizat la Sandringham, pentru a sta alături de mama lui Markle.

„Acest lucru demonstrează că este o ceartă serioasă între ei. Dacă Meghan și Harry voiau să rezolve ceva, trebuiau să petreacă această sărbătoare cu restul familiei”, a continuat sursa.