News

Meghan Markle și Prințul Harry, primul turneu oficial ca familie

adelina.duinea
June 28, 2019 12:33 PM

În curând, Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor Archie vor susține un turneu regal, primul de la venirea pe lume a micuțului lor.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry, primul turneu oficial ca familie

Toamna aceasta, trio-ul regal va călători în Africa, destinație în care Prințesa Diana, mama Prințului Harry, și-a canalizat multe dintre eforturile umanitare. Aceasta din urmă a luptat împotriva răspândirii SIDA și utilizării minelor de teren.

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat primul lor turneu oficial în calitate de familie pe Instagram.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de încântați să anunțe că au fost rugați să susțină un turneu regal în Africa de Sud, toamna aceasta.

Ministerul de Externe i-a solicitat Ducelui vizite în Malawi și Angola, de asemenea. Înălțimea Sa Regală va călători și în Botswana în timp ce se îndreaptă către alte destinații.

Citește și: Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă! Cum arată bijuteria acum?

Ducii de Sussex sunt dornici să vă întâlnească pe mulți dintre voi. Sunt nerăbdători și să continue susținerea comunităților locale. Acesta va fi primul turneu oficial al cuplului în calitate de familie.”

Aceasta nu este însă prima dată când Harry și Meghan călătoresc împreună în Africa. În 2017, cuplul a celebrat ziua de naștere a fostei actrițe acolo. „Ducele și Ducesa de Sussex continuă să promoveze coexistența comunităților în medii sălbatice.”

În 2016, cuplul a călătorit în Botswana. „Am reușit să o conving să vină cu mine în Botswana. Am dormit sub cerul înstelat.

Am petrecut cinci zile absolut superbe împreună. Eram doar noi doi. Îmi doream să fie așa pentru a-mi putea da seama dacă avem sau nu un viitor împreună.”

Sursă: W Magazine