News

Meghan Markle și Prințul Harry s-au reunit cu Prințul William și Kate Middleton

iulia.statie
November 10, 2019 12:15 PM

Meghan Markle și Prințul Harry s-au reunit cu Prințul William și soția lui, Kate Middleton, la un eveniment pentru comemorarea militarilor sâmbătă, numit Remembrance Day event. După multe luni, aceasta este prima oară când cei patru sunt văzuți iar împreună.

Pe aceeasi temaCe ţinută a purtat Kate Middleton la slujba de Paştele Catolic

Cuplurile s-au alăturat Reginei Elisabeta, Prințului Charles și soției sale, Camilla, Ducesa de Cornwall și altor membrii ai Familiei Regale la Royal Albert Hall pentru evenimentul anual Royal British Legion Festival of Remembrance, ce onorează forțele armatei și victimele ce și-au pierdut viața în război.

Cuplurile au stat alături de grup în loja regală, însă departe unii de ceilalți, de o parte și de alta a Reginei.

Meghan a ales să poarte o rochie midi neagră, accesorizată cu o pereche de cercei Jessica McCormack și o pereche de tocuri negre.

Kate a purtat o rochie peste genunchi într-o nuanță de albastru închis, pe care a accesorizat-o cu o curea din catifea.

Ambele au avut în piept floarea specifică acestui eveniment.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au reunit cu Prințul William și Kate Middleton

Meghan, Harry, William și Kate sunt așteptați și la evenimentul de astăzi, Remembrance Day Service de la The Cenotaph din Londra. Aceștia au fost împreună și anul trecut la acest eveniment.

În ultimii ani, au fost zvonuri privind certurile dintre cei doi frați și soțiile lor, alimentate de mutarea lui Harry și Meghan din Palatul Kensington pe care îl împărțeau cu William și Hate.

În documentarul Harry & Meghan: An African Journey, Harry a dezvăluit câte ceva despre relația cu fratele lui.

„Lucruri se întâmplă inevitabil”, a spus acesta.

„Suntem frați, mereu o să fim frați. O să fiu mereu acolo pentru el și el mereu o să fie pentru mine. Nu ne vedem așa mult acum așa cum o făceam în trecut pentru că suntem ocupați, dar îl iubesc foarte tare.”, a continuat Harry.

„Ca și frați, avem zile bune și zile proaste”, a adăugat Prințul.

Deși între ei există tensiuni, cei patru au mai fost surprinși împreună. Ba chiar, cei doi frați și-au însoțit tatăl la premiera filmului Netflix, ‚Our Planet’.

Harry, Meghan și Archie vor pleca luna aceasta din UK pentru a petrecere Thanksgiving cu mama Ducesei în California. Totuși, ei se vor întoarce la timp pentru Crăciun.

Sursă: E! News