News

Meghan Markle va avea gemeni? Cine a făcut dezvăluirea

adelina.duinea
January 28, 2019 13:24 PM

Casele de pariuri britanice și irlandeze au stopat șansele publicului de a mai paria că, la acest moment, Meghan Markle ar fi însărcinată cu gemeni. Schimbarea a survenit în această dimineață, după ce un număr extrem de mare de persoane a pariat că ducesa ar avea o sarcină gemelară.

Meghan Markle va avea gemeni? Cine a făcut dezvăluirea

Ducesa de Sussex va rămâne în istoria Casei Regale Britanice. Pe lângă faptul că este primul membru cu origini afro-americane, ea va mai deține un record. Meghan va aduce pe lume primul set de gemeni în familia regală din ultimii 589 de ani, scrie Libertatea pentru Femei.

Soția prințului Harry a dezvăluit recent că este însărcinată în șase luni, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Burtica ei este însă destul de proeminentă, iar oamenii se așteaptă ca noul bebeluș regal să vină mult mai repede.

Deși femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de naștere, National Enquirer  susține că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, va aduce pe lume două fetițe.

Vestea a trecut de pereții palatului, după ce un angajat al familiei regale a sugerat să fie comandate lucruri de bebeluș roze, în câte două bucăți și două pătuțuri, mai scrie Libertatea pentru Femei.

Deși de secole întregi în familia regală nu s-au mai născut gemeni, stră-străbunicul lui Harry din partea mamei, Edmund Maurice Burke Roche, era geamăn identic.

Potrivit Express, în Irlanda, pariurile că ducesa va naște gemeni au avut o creștere atât de mare încât au fost pur și simplu oprite.

Un purtător de cuvânt a mărturisit că „de la începutul zilei, pariurile în număr extrem de mare au determinat conducerea caselor de pariuri să creadă că pariorii sau o altă sursă știu ceva ce ei nu știu”.

Diana rămâne numele preferat al pariorilor dacă bebele va fi o fetiță, iar Arthur în cazul în care bebele va fi băiețel.