News

Meghan Markle vrea să nască sub hipnoză. Ce presupune această metodă

adelina.duinea
November 8, 2018 15:18 PM

Meghan Markle a spus nu o dată că își dorește să nască în mod natural, scrie Viva. Așadar, este foarte posibil să apeleze la o tehnică ce va ușura întregul proces. Procedura este cunoscută sub numele de hypnobirthing. Pe scurt, Meghan Markle vrea să nască sub hipoză.

Ducesa de Sussex își dorește să nască natural, fără să apeleze la medicație. Acest lucru poate fi, însă, destul de dificil. Tocmai de aceea, susține publicația Radar Online, citată de Viva, Meghan Markle vrea să nască sub hipnoză. Metodă la care apelează multe femei este cunoscută și sub denumirea de hypnobirthing.

Meghan Markle vrea să nască sub .. hipnoză. Ce presupune această metodă

Denumită în mod obișnuit o tehnică minte-trup, nașterea sub hipnoză îi cere viitoarei mame să intre singură într-o stare de relaxare profundă. Aici intervine un contrast puternic între nașterea într-un spital obișnuit, unde de obicei, nașterea este indusă și unde se folosesc medicamente sau injecții la cerere. Multe celebrități au apelat la această metodă, inclusiv Jessica Alba și Tiffani Thiessen.

Una dintre pacientele care au apelat la această tehnică, Anna Wall, a documentat întregul proces – nașterea sub hipnoză nu a presupus niciun fel de medicație, dar nici țipete, iar viitoarea mămică nu a trebuit să împingă.

„Totul a durat 10 ore. Puteam să aud tot și să reacționez atunci când aveam nevoie de ceva, dar eram atât de relaxată, încât îmi amintesc că am adormit între contracții. Am continuat să respir adânc și în momentul acela mi-am simțit corpul împingându-mi copilul în jos. Apoi, literalmente a alunecat afară…”