News

Michelle și Barack Obama ar fi divorțat în mare secret! Motivele care au dus la despărțire

andreea voicu
August 12, 2019 18:14 PM

Bomba anului în SUA! Michelle și Barack Obama ar fi divorțat în mare secret, după cum anunță revista americană Globe. Cei doi erau împreună de 27 de ani și au împreună două fiice.

Pe aceeasi temaMichelle Obama - cel mai mare fan al lui Beyonce! Uite ce outfit a ales fosta Primă Doamnă a Americii

Michelle și Barack Obama formau unul dintre cele mai stabile cupluri. Potrivit tabloidelor internaționale, fostul cuplu prezidențial ar parcurge o criză în căsnicie.

Michelle și Barack Obama ar fi divorțat în mare secret! Motivele care au dus la despărțire

Fostul președinte al Statelor Unite se ocupă mai mult de aspectele profesionale și și-ar cam fi neglijat soția și cele două fiice ale lor, Malia și Sasha.

În plus, un motiv care ar fi dus la despărțirea celor doi ar fi nemulțumirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite față de Barack Obama, care nu și-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere.

Se pare că nu este prima dată când există zvonuri că aceștia se despart. La un moment dat, Michelle și Barack Obama ar fi fost nevoiți să facă terapie de cuplu. În plus, tot ziarele americane au dezvăluit că cei doi dorm separat de mai multă vreme și că Barack Obama s-ar fi plâns că soția lui este distantă și rece cu el. Niciunul dintre cei doi soți nu au comentat public aceste speculații.