News

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri emoționante la 2 luni de la despărțirea de Noemi!

iulia.statie
December 13, 2019 15:47 PM

Mihai Mitoșeru și Noemi au fost împreună la bine și la greu pentru 13 ani, însă ei au decis să pună capăt mariajului, iar despărțirea lor a șocat pe toată lumea. Totuși, prezentatorul tv nu a uitat că au trecut patru ani de când au spus ‘DA’ la Starea Civilă, dezvăluind că încă mai există sentimente.

Pe aceeasi temaMihai Mitoșeru şi Noemi Dragomir au divorţat la notar!

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri emoționante la 2 luni de la despărțirea de Noemi!

Motivul separării ar fi fost faptul că ei nu mai aveau aceleași interese, deși sentimentele nu dispăruseră. Chiar Mihai a dezvăluit pe contul lui de Facebook că el își dorea o familie, pe când soția lui avea alte planuri.

Nici măcar apropiații nu au crezut că despărțirea lor este reală, sperând până în ultimul moment că ei se vor împăca, însă în octombrie Noemi și Mihai au divorțat oficial, cu acte.

Deși s-au despărțit, Mihai nu a putut să nu posteze câteva poze de la cununia civilă, pentru că nu a uitat de aniversarea lor.

 „Nu mă victimizez și nu intru în depresie, dar nu pot să nu-mi aduc aminte cu plăcere de momentele acestea emoționante!!!”, a scris Mihai pe contul lui personal de Facebook.

Gestul lui i-a emoționat pe mulți, majoritatea concluzionând că el încă mai are sentimente puternice pentru Naomi, toți sfătuindu-l să încerce să se împace cu ea.