News

Miley Cyrus nu-și dorește copii cu soțul său, Liam! Cum și-a motivat decizia

andreea voicu
July 13, 2019 13:21 PM

Miley Cyrus și Liam Hemsworth sunt căsătoriți de câteva luni, deși au o relație de 10 ani. Cu toate acestea, artista nu își dorește copii.

Pe aceeasi temaS-au căsătorit în secret! Primele imagini cu rochia de mireasă a lui Miley Cyrus

Miley Cyrus nu-și dorește copii cu soțul său, Liam!

‘Relația mea este unică și nu știu dacă le-aș permite oamenilor să vadă asta, pentru că este atât de complexă și modernă și nouă, încât nu cred că ar înțelege. Adică oamenii chiar se gândesc că stau acasă purtând un șorț de bucătărie, gătind cina?

Sunt într-o relație heterosexuală, dar încă sunt atrasă sexual de femei. Unele persoane devin vegetariene din motive de sănătate, dar șunca rămâne la fel de bună, și știu asta. Am luat o decizie. Simt că această persoană are cel mai bine grijă de mine. Cu siguranță nu mă încadrez în rolul tipic de soție. Nici măcar nu-mi place acel cuvânt’, a declarat Miley Cyrus, conforme elle.ro.

Solista este de părere că rolul femeii nu ar trebui să fie cel de reproducere. În plus, Miley crede că planeta și mediul înconjurător sunt în pericol, iar copilul său nu ar trebui să se confrunte cu aceste probleme.

‘Se așteaptă de la noi să menținem planeta populată. Iar atunci când asta nu face parte din planurile noastre sau obiectele noastre, există atât de multă critică și ură încât încearcă să inventeze și să schimbe legi pentru a ți le impune contrar voinței tale – chiar și atunci când rămâi însărcinată în urma unei situații violente. Dacă nu îți dorești copii, oamenii îți poartă de milă, te tratează ca pe o ființă rece, fără inimă, incapabilă de iubire’

Am făcut același lucru planetei pe care îl facem și femeilor. Până când nu voi simți că viitorul meu copil ar trăi pe un pământ cu pești în apă, nu voi da viață unei alte persoane care să fie nevoită să se descurce cu ceea ce se întâmplă acum’, a mai adăugat aceasta.