News

Miley Cyrus, primele declarații despre despărțirea de soțul ei, Liam

andreea voicu
August 12, 2019 15:44 PM

Miley Cyrus a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Liam Hemsworth. Artista a postat pe Instagram mai multe imagini în care a mărturisit ce are de gând să facă în urma separării de soțul ei.

Pe aceeasi temaMiley Cyrus nu-și dorește copii cu soțul său, Liam! Cum și-a motivat decizia

Miley Cyrus, primele declarații despre despărțirea de soțul ei, Liam

‘Nu te lupta cu evoluția, pentru că nu vei câștiga niciodată. Ca și muntele în vârful căruia mă aflu, care a fost cândva sub apă, conectat cu Africa, schimbarea este inevitabilă.

Tatăl meu mereu îmi spunea: „Natura nu se grăbește niciodată dar ajunge mereu la timp.” Îmi umple inima cu pace și speranță știind că este adevărat. Am fost învățată să respect planeta și procesul ei și sunt pregătită să fac același lucru cu procesul meu, de asemenea’, a scris Miley Cyrus.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit la finalul lunii decembrie 2018, după o relație de 10 ani.

‘Liam și Miley au decis să se separe în acest moment. Trecând printr-o continuă dezvoltare și schimbări ca parteneri și indivizi, au decis că asta este cel mai bine în timp ce se concentrează pe carierele lor și pe ei înșiși. Vă rugăm să le respectați procesul și intimitatea’, au declarat reprezentanții lui Miley.

În trecut, solista declara că relația ei cu Liam este una neconvențională: ‘Relația mea este unică și nu știu dacă voi lăsa vreodată public oamenii aici pentru că este atât de complexă, modernă și nouă încât nu cred că ar înțelege. Adică oamenii chiar se gândesc că stau acasă purtând un șorț de bucătărie, gătind cina?’