News

Miley Cyrus, surprinsă cu o altă vedetă. Dorește să înceapă o nouă relație?

iulia.statie
October 4, 2019 11:24 AM

Miley Cyrus își vindecă inima rănită petrecând timp cu Cody Simpson. Cei doi sunt prieteni de foarte mult timp.

Pe aceeasi temaCum își revine Miley Cyrus după despărțirea de Kaitlynn Carter

Acum că Miley și Kaitlynn Carter au decis să o ia pe drumuri separate, se pare că artista dorește să treacă mai departe cu ajutorul lui Cody Simpson. Miercuri, cei doi au fost surprinși în Los Angeles, făcându-și cumpărăturile. O sursă le-a spus celor de la E! News că Miley și Cody au intrat într-un magazin pentru a cumpăra sushi și câteva băuturi, împărtășind și un sărut rapid.

Miley Cyrus, surprinsă cu o altă vedetă. Dorește să înceapă o nouă relație?

Nu după mult timp, cei doi au observat că oamenii i-au văzut și au încercat să se strecoare cât mai repede afară.

Nu este prima oară când Miley și Cody sunt văzuți împreună în ultimele zile. Se pare că cei doi au multe lucruri în comun, cum ar fi dragostea pentru mâncare sau plăcerea de a bea cafea.

Dar aceste întâlniri ale lor nu sunt surprinzătoare deloc, ei fiind prieteni de mulți ani. Într-un interviu din 2015, Cody a dezvăluit că el și Miley au devenit prieteni pentru că experiențele lor sunt comune, amândoi crescând în lumina reflectoarelor.

„Miley este una dintre cele mai bune prietene ale mele și mă ajută cu schimbări ce presupun tranziția de la copilărie la maturitate. Ea este foarte deschisă și muncesc din greu pentru a deveni ca ea.”, a dezvăluit acesta.

Cody Simpson a fost împreună și cu modelul Clair Wuestenberg, dar este probabil cunoscut datorită relației de lungă durată cu Gigi Hadid.

Această presupunere a unei noi relații a cântăreței apare ca o surpriză, căci o sursă le-a spus celor de la E!News că Miley dorește să fie singură. „Miley voia să pună punct relației pentru că nu era pregătită pentru un nou început amoros. Are nevoie să se regăsească.”, a spus sursa.

Dar după o escapadă împreună cu familia ei în deșert, se pare că artista pare refăcută și deja s-a întors în studio. În ultima vreme, Miley le-a arătat fanilor mai multe poze ce o înfățișau lucrând, toți cei ce o admiră sperând la noi melodii,

Cine știe, poate Miley o să propună și noi balade de dragoste.

Sursă: E! News