News

Milla Jovovich este însărcinată! Actriţa aşteaptă cel de-al treilea copil!

irina.letitia
August 8, 2019 12:35 PM

Actriţa Milla Jovovich a făcut ieri marele anunţ: este însărcinată! Vedeta aşteaptă cel de-al treilea copil, după ce în urmă cu doi ani a pierdut o sarcină, fiind operată de urgenţă.

Milla Jovovich este însărcinată! Actriţa aşteaptă cel de-al treilea copil!

Extrem de fericită să împărtăşească vestea cu fanii săi, Milla a anunţat pe contul său de Instagram că este din nou însărcinată. În vârstă de 43 de ani, actriţa din  Resident Evil a postat şi o imagine cu burtica de gravidă, alături de mesajul: ” Sunt iar gravidă! După ce am aflat că sunt iar însărcinată, în urmă cu 13 săptămâni, am simţit o avalansă de sentimente, de la bucurie deplină la spaimă”.

View this post on Instagram

Knocked up again. After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl! Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Declaraţia actriţei este de înţeles, cu atât mai mult cu cât vârsta avansată pentru o sarcină, cât şi pierderea unui copil în urmă cu doi ani au făcut-o retincentă la început. Milla a explicat însă că în acest moment este ferită de pericole şi că atât ea, cât şi bebeluşul sunt bine.

Milla este foarte fericită să fie din nou în postura de mămică, cu atât mai mult cu cât se bucură din plin de viaţa de familia. Actriţa şi soţul său, regizorul Paul W.S. Anderson sunt încântaţi că vor avea încă o fetiţă! Cei doi mai au doi copii, tot fete: Ever Gabo în vârstă de 11 ani şi Dashiel Edan, în vârstă de 4 ani.

Vezi imagini adorabile cu cele două fiice ale actriţei, în galeria foto!