News

Mioara Roman a vorbit despre divorţul de Petre Roman

andreea voicu
April 21, 2019 17:08 PM

Mioara şi Petre Roman au divorţat în 2007. Doi ani mai târziu, fostul premier al României s-a recăsătorit cu solista Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat în vârstă de opt ani. Gurile rele susţin că aceasta a fost motivul pentru care Mioara şi Petre au pus punct unei căsnicii de 34 de ani.

În 2017, Mioara Roman mărturisea că Petre Roman a fost vrăjit de Silvia Chifiriuc, care i-a pus în cârcă copilul.

”Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta (n.r. Silvia Chifiriuc)? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!”, spunea Mioara Roman pentru Click!

Mioara Roman a vorbit despre divorţul de Petre Roman

Recent, mama Oanei Roman a răbufnit şi a făcut mărturii dureroase despre ce s-a întâmplat în familia ei.

”Petre nu ma mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasa nici macar sa ma sune! Nici cu fetele noastre nu se afla in relatii apropiate. Ma simt obosita, am racit. Mi-au adus fetele medicamente, dar in rest sunt singura”, a spus Mioara Roman.

De când a divorţat de Petre Roman, Mioara a avut numai probleme cu locuinţa. Ea a fost dată afară din casa RAAPPS unde locuia, iar acum a ajuns să locuiască cu chirie.

”Acum, m-am mutat si locuiesc pe Sos. Chitilei intr-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Platesc o chirie modica”, a mai adăugat aceasta.