News

Monica Gabor a împlinit 31 de ani! Mesajul emoționant transmis de sora ei

adelina.duinea
January 8, 2019 14:42 PM

Monica Gabor împlinește azi 31 de ani. Vedeta mai are alte două surori, născute în aceeași lună. Mai mult decât atât, și fetița ei, Irina, este născută în aceeași lună pe 17 ianuarie.

Monica Gabor a împlinit 31 de ani! Mesajul emoționant transmis de sora ei

Cu ocazia aniversării Monicăi, Ramona Gabor a publicat pe contul personal de Instagram două imagini în care apare alături de sora ei.

„Astăzi este ziua ta și, ca în fiecare an, vreau să îți reamintesc că ești parte din sufletul meu, că te iubesc nespus și că orice s-ar întâmpla, întotdeauna voi fi aici pentru tine așa cum și tu ești pentru mine. Sunt plină de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se va sfârși niciodată! La mulți ani!!!! Te iubesc ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Fact : We are 3 sisters and we all celebrate our birthdays this month : 8, 10 and 16th of January. Not to mention that Monica’s daughter, Irina, is also born in January on the 17th. Capricorn family ❤️💁🏻‍♀️”, a scris Ramona Gabor pe contul personal de Instagram.

@monicagabor888 Astăzi este ziua ta și ca in fiecare an vreau sa îți reamintesc ca ești parte din sufletul meu, ca te iubesc nespus și ca orice s-ar intampla , intotdeauna voi fi aici pentru tine așa cum și tu ești pentru mine. Sunt plină de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se va sfârși niciodată! La mulți ani !!!! Te iubesc ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Fact : we are 3 sisters and we all celebrate our birthdays this month : 8, 10 and 16th of January. Not to mention that Monica’s daughter @irina_unicorns is also in January on the 17th . Capricorn family ❤️💁🏻‍♀️ #surori #iubire #love #bdaygirl #gaborsisters #happybday #lamultiani #pisica #blana #cat #catlife

A post shared by RamonaGabor (@ramonagabor) on