News

Motivele pentru care Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit

andreea voicu
August 16, 2019 15:50 PM

Vestea că Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit la mai puţin de un an de căsătorie a luat prin surprindere pe toată lumea.

Pe aceeasi temaMiley Cyrus nu-și dorește copii cu soțul său, Liam! Cum și-a motivat decizia

Motivele pentru care Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit

Miley Cyrus a fost învinuită că a stricat relaţia cu Liam, însă lucrurile stau cu totul altfel, sau cel puţin aşa mărturisesc apropiaţii celor doi. Artista a fost dintotdeauna o fire rebelă şi a declarat în repetate rânduri că îi plac şi femeile.

În schimb, Liam Hemsworth nu ar fi atât de matur pe cât a lăsat să se înţeleagă. Actorul părea bărbatul perfect, care îşi doreşte o familie cu Miley.

‘Toată lumea crede că Miley este problematică și imatură și iubește să petreacă, în timp ce el este un surfer liniștit, însă asta nu este chiar adevărat. Liam petrece mult cu prietenii lui, iar Miley crede că ar fi trebuit să treacă deja peste această etapă’, a declarat un prieten apropiat, pentru People.

Se pare că cei doi s-au despărţit din cauza firii complicate a lui Hemsworth, pe care Miley nu a ajuns să o înţeleagă. Mai mult de atât, Liam s-a străduit să accepte căsnicia neconvențională pe care artista și-a dorit-o.

Ea l-a sprijinit în momentele în care lucrurile erau întunecate, însă este dificil. Este un lucru care a cântărit pentru Miley și relația lor. El se poate răsti la ea și urăște atenția pe care o aduc schimbările din relația lor. 

El iubește că ea are propria carieră și propriile interese, însă și-ar dori o soție care să-i gătească și să stea acasă cu copiii’, au mai adăugat prietenii lor.