News

De ce nu petrece Nadia Comăneci sărbătorile de iarnă în România. „Vom fi în Oklahoma de Crăciun”

adelina.duinea
December 5, 2018 11:24 AM

Nadia Comăneci este una dintre cele mai puternice personalități și, categoric, una dintre cele mai bune sportive din întreaga lume, nu doar din țara noastră! Îndrăgita sportivă locuiește în prezent în Statele Unite alături de familia sa. Deși are o locuință și în România, Nadia petrece mai mult timp în State. Vorbind despre activitatea sa cu Antena Stars, Nadia mărturisește că nu stă niciunde mai mult de două săptămâni.

De ce nu petrece Nadia Comăneci sărbătorile de iarnă în România. „Vom fi în Oklahoma de Crăciun”

Referitor la sărbători, Nadia a mărturisit ce planuri are. „Revin în Statele Unite pentru că, bineînţeles, petrec alături de familie si de cel mic care are 12 ani. Vom fi în Oklahoma de Crăciun. De Revelion mergem la Los Angeles și la ski.

Eu fac tot meniul pentru Revelion. Gătesc tradiţional, cât de cât românește, dar puţin schimbat. Fac sărmăluţele în foi de viţă şi în loc să pun carne de porc, fac din curcan. E o chestie adaptată, dar ţin la traditia noastră și ai mei se bucură foarte mult pentru că nu le fac aşa ceva în fiecare zi.”

În ceea ce privește relația cu mama sa, Nadia pare să se folosească la maxim de noile tehnologii. „Acum că avem Facetime și că poate să sune când dorește pe Whats App, că vede unde suntem, cu cine suntem, e mult mai bine. Comunicarea este foarte importantă și nu doar în familie, în tot ceea ce faci.”

„Nu mă stabilesc niciodată. Nu știu dacă stau într-un singur loc mai mult de două săptămâni. Am o casă aici în țară deci pot să spun că sunt stabilită parțial în țară.”

„Vreau să spun că dacă ar fi să schimb ceva, nu aş schimba nimic pentru că munca este ceea ce te aduce pe locul în care eşti… ca să ai succes trebuie să munceşti, nu ştiu dacă mă pot obişnui cu ideea să primesc ceva pe tava fără să fac nimic. Am învăţat tot ce aplic acum în ceea ce fac din sport.”