News

Nicolai Tand și Monica s-au căsătorit! Ce rochie a purtat frumoasa mireasă

nicoleta.ispasescu
August 17, 2018 12:19 PM

Celebrul bucătar Nicolai Tand și Monica și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar ceremonia a avut loc în comuna Rozavlea, din județul Maramureș, unde Nicolai s-a născut și a copilărit.

Cei doi au ales să se căsătorească religios după 10 ani de iubire și 2 copii, devenind astfel o familie cu adevărat împlinită. Chef-ul şi soția lui au împreună o fetiță, Ilona (8 ani), și un băiețel, Iancu (5 ani și jumătate).

Așa cum era de așteptat, mireasa a atras toate privirile într-un mod elegant și subtil.

Pentru fericitul eveniment, Monica Tand a ales să poarte o rochie albă simplă, cu o fundă mare neagră, în talie, semntă Cristina Săvulescu. Pe lângă accentul cromatic, accesoriul i-a pus în evidență silueta de fotomodel și i-a dat o notă de rafinament și eleganță.

De cealată parte, Nicolai Tand a optat pentru un costum bleumarin, accesoriul acestuia, pe tot parcursul ceremoniei, fiind…zâmbetul!

Monica Tand, fost model internațional

Nu mulți știu, dar Monica Tand, bruneta care i-a răpit inima lui Nicolai Tand acum 10 ani, a fost timp de 14 ani model internațional, iar acum este blogger de fashion, beauty și lifestyle.

Cei doi s-au cunoscut în Franța, unde ea locuia la momentul respectiv, iar Nicolai lucra în localuri.