News

Nicoleta Luciu, transformare radicală! Cum arată vedeta după mai multe operații estetice

nicoleta.ispasescu
January 22, 2019 12:11 PM

Fosta actriță Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, s-a transformat radical după ce a suferit mai multe operații estetice, care au schimbat-o destul de mult.

Vedeta în vârstă de 40 de ani, care s-a remarcat prin intermediul telnovelei românești „Inimă de țigan”, a  postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu noua înfățisare. Cu fața perfect întinsă, fără niciun rid, pomeți evidenți și buze mari și conturate, bruneta care cucerea România în anii 2000 pare acum o altă persoană.

Sex-simbolul României a devenit o femeie de casă șis-a retras la Miercurea Ciuc de câțiva ani buni. Vedeta nu s-a mai afișat atât de des la evenimentele mondene și a preferat să rămână în umbră pentru a-și crește cei patru copii pe care-i are cu Zsolt Csergo.

Nicoleta Luciu, transformare radicală! Cum arată vedeta după mai multe operații estetice

Nicoleta Luciu vorbea în trecut de „măsurile” pe care le lua pentru a-și menține silueta, însă de ceva timp vedeta a preferat să nu mai vorbească despre acest subiect și să treacă direct la „treabă”.

Fosta actriță vine săptămânal tocmai de la Miercurea Ciuc până-n Capitală pentru a-și face injecții pentru față și gât. La fel de des merge și la medicul stomatolog.

În 2015, Nicoleta Luciu a renunţat la implanturile mamare care cântăreau peste un kilogram, pe care şi le-a pus după naşterea tripleţilor. Din cauza durerilor de spate, a ales implanturi mai mici, ulterior a declarat că vrea să și le scoată de tot.

Anul trecut, Nicoleta  a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus.  Se adaugă o liposucție și alte intervenții în zona feței și feselor.