News

Noul anunț Instagram - Like-urile nu vor mai fi vizibile

ioana pana
May 2, 2019 07:10 AM

În era digitalizării, totul se învârte în jurul validării pe care o primim pe social-media. Verificăm non-stop cine ne dă follow, cine ne comentează la postări, și cel mai important, cine ne dă like-uri.

În timp ce acest fenomen a avut un impact pozitiv, lăsând loc dezvoltării unor noi meserii, precum cea de influencer, putem vorbi și despre o adevărată obsesie epidemică derivată din numărul micilor inimioare primite pe Instagram. Iar ca urmare, compania a anunțat că în viitor, este posibil ca like-urile să nu mai fie vizibile.

Noul anunț Instagram – Like-urile nu vor mai fi vizibile

 

Like-urile nu vor mai fi publice.Acestea vor putea fi văzute doar de proprietarul contului apăsând pe poză. În acest fel, speră Adam Mosseri, oamenii se vor concentra mai mult pe conținutul postat, nu pe continua competiție referitoare la numărul de aprecieri. El menționează și faptul că InstaStory-urile au fost de fapt cele care au ajutat la conturarea acestei idei.

Dacă o astfel de schimbare va avea succes, rămâne de văzut. Momentan, update-ul urmează să fie testat în Canada, pe parcursul unei luni de zile. Dacă rezultatele vor fi pozitive, este posibil

ca Instagram să recurgă la această regulă și pentru altor state.

Citește și: Off-White trece de la vorbe la fapte – Împotriva cărei firme va acționa în instanță renumitul brand