News

Oana Andoni este însărcinată din nou! Va aduce pe lume al doilea copil

andreea voicu
August 10, 2019 12:48 PM

Bucurie mare în familia Oanei Andoni! Prezentatorea tv este însărcinată în şapte luni şi va aduce pe lume al doilea copil. Vedeta a reuşit cu brio să îşi ţină sarcin ascunsă. Oana Andoni va aduce pe lume încă o fetiţă.

Oana Andoni este însărcinată din nou! Va aduce pe lume al doilea copil

‘Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare!’, a spus vedeta de la Pro Tv.

În urmă cu opt ani, Oana Andoni a devenit mămică pentru prima dată. A născut-o pe Erica.

‘E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic”, spunea Oana Andoni  despre experiența de mamă’, mărturisea Oana în 2013.