News

Oana Roman a anunțat divorțul de soțul ei! Cei doi erau împreună de 7 ani

iulia.statie
December 13, 2019 12:45 PM

Despărțirea Oanei Roman și a soțului ei, Marius, a șocat pe toată lumea. Vedeta a ales să anunțe separarea într-un mesaj lung scris pe contul ei de socializare, prin care și-a anunțat fanii că ea și Marius au decis să meargă pe un alt drum, potrivit Cancan.ro.

Pe aceeasi temaCu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

După 7 ani, ei au decis să se despartă. Oana Roman a dorit să posteze un mesaj pe contul ei pentru a evita zvonurile și speculațiile din mediul online. Mai mult, ea simte că are o datorie față de publicul ei, de a fi sinceră așa cum a fost și până acum. Ea a recunoscut că între ea și Marius lucrurile nu mai merg, însă nu își dorește ca acest lucru să afecteze „relația lor de părinți”.

Oana Roman a anunțat divorțul de soțul ei! Cei doi erau împreună de 7 ani

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat , sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată.”, a scris Oana.

„Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!”, a continuat vedeta.

„Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris”, a adăugat Oana Roman.

Mai mult, Oana speră ca micuța ei, Isabela, să nu aibă de suferit după această separare și își dorește ca ea și fostul partener să rămână în relații bune.

”Vreau ca Isabela să NU trăiască această suferință, și îmi doresc ca relatia noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea!”, a dezvăluit Oana Roman.

„Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem . Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție. Mi-aș dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară! Vă mulțumesc!”, a adăugat vedeta.