News

Olivia Culpo, extrem de fericită lângă Christian McCaffrey

iulia.statie
October 18, 2019 17:43 PM

De câteva luni, Olivia Culpo este împreună cu Christian McCaffrey. De la entuziasmanta primă întâlnire până la interesele pe care le împărtășesc, HollywoodLife a aflat totul în exclusivitate.

Pe aceeasi temaAre Naomi Campbell un iubit cu 23 de ani mai tânăr? Despre ce cântăreț este vorba

„Ei sunt împreună de câteva luni, însă păstrează totul discret. S-au cunoscut prin prieteni comuni. Lucrurile merg grozav între ei.”, a explicat o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

Olivia Culpo, extrem de fericită lângă Christian McCaffrey

Olivia, ce a fost model pentru Sports Illustrated Swimsuit Edition, are multe în comun cu jucătorul de la Carolina Panthers.

„Se potrivesc pentru că amândurora le place să facă exerciții fizice sau să iasă cu prietenii.”, a continuat sursa.

Ba chiar, Christian este foarte îndrăgostit de Olivia, iar sentimentul este reciproc. Olivia „a mers la multe meciuri pentru a-i oferi suport.”

„Ea adoră faptul că el este foarte responsabil și foarte atent. Sunt doar un cuplu normal iar Olivia iubește asta.”, a adăugat aceeași sursă.

Culpo chiar i-a gătim micul-dejun, iar starul a ținut să împartă acest moment drăguț cu fanii, pe o pagină de socializare. Acesta a surprins-o pe Olivia în bucătărie, gâtindu-i.

Zvonurile despre cei doi au apărut în iulie 2019, când au fost surprinși în vacanță, în Cabo. Olivia și Chirstian au fost văzuți ținându-se de mână în aceeași locație, iar în Mexic au petrecut cu prietena lui Culpo, Kristen Louelle și soțul ei, Tyler Gaffney.

Sursă: HollywoodLife