News

Olivia Newton-John, diagnosticată pentru a treia oară cu cancer!

andreea voicu
August 11, 2019 14:32 PM

Olivia Newton-John se luptă pentru a treia oară cu cancerul! Actriţa de 70 de ani a primit vestea cea tristă de la medici. De data aceasta, are cancer în fază terminală şi mai are trăit aproximativ şase luni.

Pe aceeasi temaOlivia Newton-John, diagnosticată pentru a treia oară cu cancer

Olivia Newton-John, diagnosticată pentru a treia oară cu cancer!

Actriţa a vorbit într-un interviu emoţionant despre această boală necruţătoare. Deşi mai are puţin de trăit, Olivia este în continuare cu zâmbetul pe buze şi a decis să se bucure de timpul pe care îl mai are la dispoziţie.

‘Atunci când primeşti un diagnostic de cancer sau un diagnostic înspăimântător de sincer, ţi se dă brusc posibilitatea unei limite de timp. 

Dacă cineva îţi spune că mai ai şase luni de trăit, foarte probabil vei trăi pentru că tu crezi asta. Deci pentru mine, psihologic, e bine să nu am nicio idee despre cât se aşteaptă ei sau cât a trăit persoana care a avut ce ai avut şi tu, deci nu, nu ascult’,  a declarat ea.

În 1992 a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân, iar în 2013 pentru a doua oară. Acum, cancerul i-a afectat destul de rău coloana vertebrală.

‘Timpul trece repede, mă gândesc adesea că a venit timpul să mă retrag din industria de divertisment. De 26 de ani trăiesc cu moartea în mine’, a mai adăugat Olivia Newton-John.