News

Olivia Păunescu s-a căsătorit! Ce rochie a purtat prezentatoarea de la Antena 1

andreea voicu
October 9, 2019 16:18 PM

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, s-a căsătorit religios weekend-ul trecut. În urmă cu o lună, ea s-a cununat civil cu alesul inimii sale.

Pe aceeasi temaOlivia Păunescu s-a măritat în mare secret! Cu cine se iubește prezentatoarea tv

Olivia Păunescu s-a căsătorit! Ce rochie a purtat prezentatoarea de la Antena 1

Pur şi simplu nu pot sã pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trãit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!’

Sunt fericitã, sunt împlinitã şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alãturi oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisã şi care au simţit emoţia noastrã!’, a declarat aceasta.

Pentru marele eveniment, Olivia Păunescu, a purtat o rochie de mireasă sexy, creată de un designer italian.

‘Este prima rochie văzută, probată şi ulterior achiziţionatã! Este fãcutã de un designer italian şi încã din prima clipã am ştiut cã asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat și cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!’, a declarat frumoasa prezentatoare.

Prezentatoarea tv are un atelier de croitorie, Orlette, acolo unde a ales să confecționeze rochiile domnişoarelor de onoare, dar şi pe cele ale mamei, respectiv surorii sale.

 

View this post on Instagram

 

Mamica mea minunata ❤ Te iubesc!

A post shared by Olivia Paunescu (@olivia_paunescu) on