News

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel: 'M-a înșelat timp de doi ani'

andreea voicu
June 25, 2019 16:20 PM

Pamela Anderson credea că și-a întâlnit sufletul pereche! Relația vedetei cu iubitul tinerel, Adil Rami, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la final! Actrița celebră din serialul ‘Baywatch’ s-a despărțit definitiv de fotbalistul francez, după o relație cu năbădăi începută în 2017.

Pe aceeasi temaPamela Anderson, la brațul iubitului de care se zvonise că s-a despărțit

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel: ‘M-a înșelat timp de doi ani’

Pamela Anderson, în vârstă de 51 de ani, îi aduce acuzații grave lui Adil. Aceasta a făcut o serie de mărturisiri răvășitoare pe contul personal de Instagram, în care a dezvăluit cât de mult suferă din cauza lui.

Femeia cu cele mai multe apariții în revistele pentru bărbați își acuză iubitul de violență și infidelitate. De asemenea, Pamela Anderson se temea pentru siguranța sa, așa că și-a luat gardă de corp de frica lui Adil.

Cei doi au apărut împreună extrem de fericiți la un eveniment monden organizat la Paris, în urmă cu o lună. Pamela Anderson mai susține că bărbatul nu a dorit decât să se folosească de ea.

‘Ultimii mai bine de doi ani din viața mea nu au fost decât o mare minciună. Am fost înșelată. Sunt devastată de cele pe care le-am aflat în ultimele zile, că el avea o viață dublă. Obișnuia să glumească legat de alți fotbaliști, care aveau prietene cazate în apartamente nu departe de soțiile lor. Îi numea pe acești bărbați’, își începe Pamela Anderson postarea.

‘Dar în cazul lui e și mai rău. A mințit pe toată lumea. Cum e posibil să controlezi inimile și creierele a două femei în halul ăsta? Sigur au mai fost și altele. E un monstru! Cum am putut să ajut atât de multă lume și să nu fiu suficient de înțeleaptă să mă ajut pe mine?’, a mai scris blondina.

În urma postării, Pamela Anderson a primit mai multe mesaje de încurajare din partea fanilor, care au îndrumat-o să meargă mai departe și să nu se mai împace cu Adil.

Sursa: mirror.co.uk