News

Paula Chirilă a vorbit despre relația cu noul ei iubit. Ce spune despre tânărul de 27 de ani

Roxana Nechifor
December 6, 2018 10:41 AM

Actrița Paula Chirilă a vorbit pentru prima dată despre relația cu noul ei iubit, un bărbat care este cu 16 ani mai tânăr decât ea.

Fosta prezentatoare pare foarte fericită cu alegerea făcută și mai cu seamă, fericită cu noua ei viață. Vedeta a declarat in emisiunea Răi da Buni că acum trăiește, face excursii și merge oriunde.

„Suntem ok. Avem ceva vreme de când suntem împreună, câteva luni, ne e bine. Călătorim, ne bucurăm unul de celălalt. Da, e mai tânăr, dar nu i-am luat buletinul la intrare. Nu are legătură, chiar asta a fost o problemă pentru mine. Sunt 16 ani diferenţă. E o diferenţă mare, dar nu se simte. El e matur şi cumpănit, aşezat. Nu vreau să-l cresc eu. Nu mai facem educaţie. Nu se simte. Eu mă simt mai micuţă pe lângă el. Îmi place chestia asta. Eu am avut un copil de crescut, o carieră care mi-a luat foarte mult din viaţă.”

Noul iubit al Paulei este un tânăr de 27 de ani, din Buzău.  Tânărul nu este actor, nici nu face parte din lumea mondenă.  Face comert cu masini la mâna a doua,  în orașul natal, iar acestea  par să îi aducă bani frumoși.