News

Paula Chirilă, despre al doilea copil: „Cu omul potrivit, la momentul potrivit”

Verdict.ro
March 23, 2019 10:37 AM

Paula Chirilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat cu 16 ani mai tânăr. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri despre relația ei. Cum s-au cunoscut cei doi și ce planuri de viitor au.

Paula Chirilă, despre iubitul tânăr: „Când am aflat şi ce vârstă are, îţi dai seama că m-am şocat”

Paula Chirilă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei alături de Adrian, noul ei iubit. Într-un interviu acordat emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, actrița a dezvăluit cum s-au cunoscut.

„Ne-am cunoscut la mare, cred. Da, la mare. Eram la plajă, era şi Carla cu mine. Eram cu o prietenă, prietenă care îl ştie pe Adi şi care ea ne-a făcut cunoştinţă. Şi vedeam că Adi tot vine la noi la şezlong. Eu îi spuneam: „Otilia nu e. E în apă”. Pleca, iar se întorcea.. Şi i-am zis Otiliei: „Măi tot vine Adi şi nu te găsește aici”.

Citește și: Alina Pușcaș, despre a treia sarcină: „Îmi este zilnic rău”

„Măi fată măi, ai ajuns la vârsta asta şi nu ştii că pentru tine vine?” I-am zis: „Hai mă, lasă-mă în pace”. Şi mai ales când am aflat şi ce vârstă are. Îţi dai seama că m-am şocat. Am zis: „Aoleu, lăsaţi-mă în pace! Nu îmi trebuie bărbaţi mai mici decât mine.”

Niciodată nu am fost interesată de bărbaţi mult mai tineri decât mine, ci de cei mult mai maturi”, a povestit ea, potrivit Spy News, citat de Libertatea.

Paula Chirilă a vorbit și despre mutarea cu iubitul, dar și despre o eventuală nuntă: „Nu ne-am gândit, dacă s-o fi gândit el, habar nu am, nu ştiu. Iau lucrurile aşa cum sunt. Nu le grăbesc. Nu mă grăbesc. Nu mă gândesc la paşii următor. Am trecut prin etapele astea, am trecut.

Citește și: Lidia Buble, despre sarcină: „Îmi doresc să am cinci copii”

M-am mutat, m-am măritat, am văzut cum e. Dacă lucrurile sunt bine aşa, lasă-le aşa! Mai binele este duşmanul binelui. Deci dacă lucrurile merg bine acum, să le lăsăm aşa cum sunt”.

Paula Chirilă, despre al doilea copil: „Cu omul potrivit, la momentul potrivit”

În ceea ce privește un nou copil, vedeta a afirmat: „Chiar mă gândesc la posibilitatea asta. N-aş refuza. Nu-mi refuz ideea asta, da! Nu se ştie niciodată. Dacă se va întâmpla, sigur că da. Cu omul potrivit, la momentul potrivit. Un copil nu-l faci aşa, nu e piesă de mobilier, nu e un căţel pe care poţi să-l dai la o mătuşă.

Citește și: Anna Lesko a vorbit despre a doua sarcină! „Eu nu m-aș opri la încă unul”

Un copil e o viaţă. E o responsabiliate şi asta trebuie cumpănită cu grijă. Analizez situaţia, vedem… Nu am discutat asta cu Adi. Nu e momentul. Nu ne grăbim. Avem jumătate de an de când suntem împreună, nu e grabă, mai avem lucruri de făcut şi etape de atins.”