News

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Pușcaș și soțul ei

Verdict.ro
April 28, 2019 10:32 AM

În curând, Alina Pușcaș urmează să devină mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea TV este căsătorită din anul 2017 cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Puține se știu însă despre începutul relației celor doi. Bărbatul nu era singur când cuplul s-a cunoscut!

Cum a început povestea de dragoste dintre

Alina Pușcaș și soțul ei

La începutul anului 2015, Alina Pușcaș a surprins cu anunțul primei sale sarcini. Inițial, actrița a vrut să țină secretă identitatea iubitului ei, însă presa a dezvăluit atunci că vedeta TV urma să aibă un fiu cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Mai mult decât atât, s-a dovedit că Alina a fost inițial amanta acestuia. La acel timp, medicul forma de ceva vreme un cuplu cu un alt model, Cristina Mitrea.

Când a aflat despre sarcina Alinei, Mihai a decis să rupă legăturile cu iubita sa.

„Mihai era cu iubita lui de când ea avea 18 ani. A iubit-o foarte mult, vorbeau despre căsătorie. Cristina și-a dorit foarte mult un copil. S-a străduit cateva luni, însă nu a fost să fie.

Mihai își dorea și el să fie tătic. Tensiunea dintre ei l-a făcut pe el să se arunce în brațele Alinei, cu care a avut o relație destul de scurtă. La un moment dat, iubita oficială a aflat, însă a avut o discuție cu el și l-a iertat.

Mihai a jurat că o iubește și că nu o va mai înșela. La scurt timp, însă, Alina i-a spus că este însărcinată și că va păstra copilul. Mihai a rămas alături de ea pentru că își dorea enorm un copil.

Cristina oricum nu ar fi rămas cu el după acest episod. Fata suferă enorm și acum (în 2015), nu îi vine să creadă că viața ei s-a schimbat atât de mult, într-un timp atât de scurt”, a declarat un apropiat de-al Cristinei, pentru CANCAN.ro.

„Între noi există o diferenţă de 10 ani”

În cadrul unui interviu mai vechi, Alina a mărturisit cum a fost cucerită de Mihai: „Noi așa am debutat în relația noastră. El îmi povestea despre lucruri din fizica nucleară. Eu eram total pe lângă, evident. El este medic stomatolog, implantolog. A făcut în paralel stomatologia cu fizica nucleară, dar profesorii de acolo, nu i-au permis să termine.

Pe mine m-a fascinat chestia asta, nu am reţinut nimic la acel moment. Dar mi s-a părut foarte frumoasă ideea, povestea cu o pasiune ademenitoare (..) Foarte repede m-a vrăjit. Între noi există o diferenţă de 10 ani”, a povestit Alina Puşcaş, potrivit Avantaje.ro.

Alina Pușcaș a devenit cunoscută după ce s-a remarcat ca actriță în serialul „Narcisa sălbatică”, iar ulterior a devenit prezentatoarea TV a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Acum, Alina face parte din distribuția serialului „Fructul oprit”.