News

Pe ea o cunoaște întreaga țară, dar cum arată sora Cristinei Spătar? Narcisa este superbă

adelina.duinea
April 23, 2019 09:49 AM

Recent, Cristina Spătar a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de sora sa, Narcisa. Asemănarea dintre cele două a fost observată și de prietenii virtuali ai artistei.

Pe ea o cunoaște întreaga țară, dar cum arată sora Cristinei Spătar? Narcisa este superbă

Artista și sora ei sunt superbe și au o relație extrem de apropiată.

„…ani în urma, alături de sora mea Narcisa….❤❤ #sora mea #familia mea❤️”, a scris Cristina alături de imaginea în care apare alături de sora sa.

Fanii au fost impresionați, lăsând o serie de comentarii pozitive: „Frumoase si acum si atunci?❤️?”; „Două frumoase”; „Superbe”; „Două frumuseți”; „Sunteți amândouă dulci și scumpe”.

În plan personal, Cristina a fost căsătorită cu un om de afaceri, iar din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.

Iarna trecută, Cristina a fost obligată să plece din vila în care locuia alături de fostul ei soţ şi de cei doi copii ai lor. Artista şi micuţii stau într-un apartament cu două camere pentru care achită lunar o chirie de 300 de euro.

Cristina Spătar are un nou iubit

Din cauza problemelor familiale, care au culminat cu plecarea din vila fostului soț, Cristina Spătar a rărit aparițiile la evenimente mondene. Cu toate acestea, Cristina şi-a făcut apariţia la ziua prietenei sale, Oana Roman (43 de ani).

„Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”, a mărturisit artista, potrivit Click!.

Cristina Spătar plănuiește să mai apeleze la o intervenție estetică. „De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport.

Citește și: Adevăratul motivul pentru care Cristina Spătar a fost nevoită să se mute cu chirie

Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă”, a mai declarat Cristina Spătar pentru sursa menționată anterior.