News

Petra Nemcova va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani

andreea voicu
September 21, 2019 16:32 PM

Petra Nemcova a anunţat că va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani. Celebrul fotomodel s-a căsătorit recent cu Benjamin Larretche, iar acum vor deveni părinţi pentru prima dată.

Pe aceeasi temaAmber Rose este gravidă cu al doilea copil! Cum a făcut marele anunţ

Petra Nemcova va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani

Petra Nemcova a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu burtica de gravidă, însoţite de un mesaj emoţionant. Modelul va aduce pe lume un băieţel.

Familia noastră se mărește și burta mea, de asemenea. Mă smt atât de recunoscătorare pentru că Universul ne-a binecuvântat atât de repede cu un dar divin’, a scris Petra.

În 2004, Petra a trecut printr-o adevărată dramă. Ea şi fostul logodnic se aflau într-o vacanță exotică în Thailanda, când au fost surprinşi de un tsunami devastator.

Petra Nemcova şi-a văzut moartea cu ochii atunci şi a reuşit să supravieţuiască după ce a stat cocoţată într-un palmier timp de 8 ore. A fost rănită grav: a avut pelvisul rupt şi coastele fracturate.

Din nefericire, logodnicul său a fost dat dispărut, iar trupul său însufleţit a fost descoperit câteva luni mai târziu pe o plajă din Thailanda.

 

View this post on Instagram

 

Back on a road. ✈️ #JustTheTwoOfUs #DaddyInOurHearts. 💕 #TravelTuesdays #ConsciousTravel #SustainableLife: Hat – handmade by @kayudesign, wedding ring – from #EthicalGold by @chopardbycaroline, #phonecase – #MadeFromPlants & #biodegradable by @pelacase, T-shirt – #sustainablefashion by @ekyog , jacket – very old 😉 ….. and carbon footprint offset on climatecare.org. ✈️ 🌎 💚

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on