News

Povestea de dragoste dintre Céline Dion și regretatul ei soț, managerul René Angélil

Verdict.ro
May 27, 2019 16:29 PM

Rareori în divertisment se întâlnește un cuplu ca cel format de Céline Dion și de regretatul ei soț, maganerul René Angélil. Cuplul s-a cunoscut când artista avea 12 ani și el 38.

În tot timpul în care și-a clădit cariera, solista a stat alături de soțul ei până când decesul lui i-a despărțit. Managerul a pierdut lupta cu o boală cruntă, cancerul, în iarna anului 2016.

Povestea de dragoste dintre Céline Dion și regretatul ei soț, René Angélil

Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

În timp ce cântam, a început să plângă. Știam că am făcut o treabă bună.”

Unan mai târziu, bărbatul și-a ipotecat locuința pentru a-i finanța adolescentei cariera. Mai târziu, în 1987, cuplul a avut prima întâlnire oficială. Cu toate acestea, artista a mărturisit că atunci formau un cuplu deja de un an.

Citește și: Sarah Jessica Parker și John F. Kennedy Jr., unul dintre cele mai apreciate cupluri celebre

Abia cinci ani mai târziu și-au făcut făcut relația publică. „Mi-era teamă de ce va zice lumea”, spunea managerul. Céline dimpotrivă, voia ca lumea să știe. În 1991, s-au logodit. Mama artistei n-a fost însă încântată de alegerea fiicei sale.

Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal. În 1998, lumea celor doi s-a prăbușit odată ce managerul a aflat că suferă de cancer.

Deși avea o carieră în plină ascensiune, artista a decis să facă un pas înapoi și să-i fie alături soțului ei. În anul 2000, cuplul a celebrat vindecarea bărbatului.

Citește și:  Cine este bărbatul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga și Alexander McQueen

După multe încercări eșuate, cuplul a binevenit pe lume un fiu în anul 2001. Nouă ani mai târziu, în 2010, cuplul a mai binevenit doi fii, gemenii Nelson Mandela și Edd Marnay.

În 2013, soarele a apus din nou în viața celor doi, managerul fiind diagnosticat a doua oară cu cancer. René Angélil s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016, după o curajoasă luptă cu o boală cruntă.

În prezent, artista în vârstă de 51 de ani are o relație cu Pepe Munoz, un dansator în vârstă de 35 de ani.