News

Povestea tragică de viață a artistei Shania Twain! Avea doar 22 de ani când părinții ei au murit

Verdict.ro
April 13, 2019 13:10 PM

Shania Twain este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică country din lume. Potrivit Rolling Stone, Shania a vândut peste 85 de milioane de albume. Înainte însă de a cunoaște succesul în muzică, Shania, acum în vârstă de 53 de ani, a a avut o copilărie tragică.

Povestea tragică de viață a artistei Shania Twain! Avea doar 22 de ani când părinții ei au murit

Într-un interviu oferit în anul 1998, artista a dezvăluit cât de grea i-a fost copilăria. Atunci, cântăreața era obligată de multe ori să meargă la școală înfometată.

„Nu-mi regret copilăria chiar dacă obișnuiam să îmi fac sendvișuri cu muștar doar pentru a nu fi umilită.”

Atunci, singura ei teamă era ca profesorii să nu afle cât de săracă îi era familia, forțată fiind atsfel să renunțe la studii.

Citește și: Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Pentru Shania și cei patru frați ai ei viața nu a fost deloc ușoară. Într-un interviu oferit televiziunii ABC în 2011, artista a mărturisit că a rămas traumatizată de lucrurile la care a fost martoră în copilărie. A fost abuzată de tatăl vitreg însă mama ei a suferit cel mai mult. Cântăreața a povestit cum tatăl ei vitreg, Jerry Twain, aproape i-a înnecat mama în vasul de toaletă. „Era inconștientă. M-a șocat gândul că mama ar fi putut muri. Și în acel mod umilitor.”

„L-am iubit și l-am respectat pentru tot ceea ce a făcut pentru noi. Era un om muncitor, ne-a oferit un exemplu bun. Sunt încă confuză, nu știu ce sentimente am față de el.”

Artista a dezvăluit și că mama ei s-a luptat cu depresia, de multe ori izolându-se și refuzând să se ridice din pat.

În ciuda urcușurilor și coborâșurilor din viața lor, Sharon, mama artistei, a susținut-o în totalitate în cariera muzicală.

Citește și: Actorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate! Natasha Richardson avea doar 45 de ani

În noiembrie 1987, părinții ei, Jerry și Sharon Twain au murit într-un tragic accident de mașină. La doar 22 de ani, artista a fost obligată să-și întrețină sora și cei doi frați adolescenți.

„Nu i-am crescut ei. Ne-am mutat împreună pentru câțiva ani după moartea părinților nnoștri. Am crescut împreună. Am avut grijă unii de alții. Am învățat multe din asta. M-am maturizat.”

Fostul soț a înșelat-o cu cea mai bună prietenă

După o căsnicie de 17 ani, Shania și primul ei soț, Robert Lange, s-au despărțit după ce bărbatul a recunoscut că a înșelat-o cu cea mai bună prietenă și asistenta ei personală, Marie-Anne Theibaud.

Lovitura a fost una puternică, fostul soț fiind puternic implicat în cariera sa muzicală și, de altfel, tatăl unicului ei fiu, Eja Lange. La scurt timp de la despărțire, Shania a găsit un refugiu în brațele fostului soț al celei mai bune prieten, singurul care-i putea înțelege suferința.

Artista suferă de disfonie, condiție apărută din cauza temerilor și anxietății, care determină mușchii să-i subțieze vocea. Astfel, artista și-a pierdut lent vocea.

„Am crezut că nu voi mai putea cânta niciodată.” Din fericire și deși a fost o luptă grea, artista și-a recuperat vocea.

Sursă: www.nickiswift.com